tisdag, november 08, 2011

Du är vacker som du är

Ledig-Håkan-tisdag stod på schemat idag, mysigt! Det firade jag med sovmorgon till klockan nio och det fanns såklart frukost på bordet när mina fina två väckte mig.

Efter att Håkan varit och klippt sig gick jag med Helena till stan, det var verkligen på tiden att jag köpte ny BH, och det är inte så lätt med barnvagn + bebis. Jag hittade i och för sig en jättebra och fin BH men Helena var den som shoppade loss hehe.

Mötte upp Håkan och Ines på BVC för att gå på tandinformation. Sen blev det en tur till Willys för att handla mat.

Till sist kom Ines farmor på besök, Ines blev glad och jag och Håkan fick händerna fria till att laga mat, himla gott blev det också (bulgursallad med paprika, tomat, silverlök, spenat, halloumi, gröna linser, kidneybönor och så). Ines fick även en present!

Nej, nu blir det banne mig Dexter S03E06.Du är vacker som du är.Till Willys!

---

1 kommentar:

  1. oj det verkar vara det nya att skriva positiva ord på stängsel. Det har dom just här i kalmar också. Fast här står det "Du är snygg".

    SvaraRadera