torsdag, november 17, 2011

Torsdag.Och vad har hänt med lillans sömn? Inatt var i och för sig en ganska bra natt, men dom senaste nätterna har hon vägrat komma till ro utan att någon av oss sover bredvid. Och sover man bra med små ben sparkandes på en hela tiden? Sådär va. Sövningarna går sådär också. För ett tag sen var det bara att ge henne ersättning, lägga henne i sängen, ge henne nappen och snutten så somnade hon själv efter några minuter. Igår kväll tog det en timma att natta henne, i förmiddags tog det 45 minuter. Och så sov hon en halvtimma. Hon som behöver åtminstone en timma till. Jaja, det blir väl bättre det också.

Maten är också sisådär nu. Gröt slinker oftast ned en hel portion, mat ca 1/2 till nästan en hel burk, men bara några skedar frukt efter. Men inte vilken mat som helst, om damen får bestämma blir det potatis, majs och kalkon, helt klart favoriten. Ersättning brukar gå bra om vi är ute och man ger henne i vagnen. Men den äter hon mindre av nu också. Upp och ner upp och ner. Men nu är vi inte så oroliga längre, vi vet att ätandet går bra i vissa perioder och sämre i andra. Tycker ändå hon äter hyffsat nu. Men för någon vecka sedan var det inte något slut på ätandet, och det var så roligt när hon bara gapade efter mer haha.

Nej, nu ska vi ut på promenad och se om hon somnar utan protester.
---

1 kommentar:

  1. Kan tänka mej att det har med flytten att göra! Oliver slutare sova när vi flyttade till huset och då va han 8 månader,allt blev upp och ner har jag för mej! Kram Marie

    SvaraRadera