måndag, september 03, 2012

Inskolning dag 1

Då var dagen här för Ines förskole-debut! Lite orolig har jag varit för hur hon skulle reagera på alla barn, men vet ni? Det gick jättebra! Vi började med att vara inne en stund och då var Ines ganska fäst vid mig men gav lite saker till en pedagog och klappade lite på ett barn. Efter en halvtimma gick vi ut på en av gårdarna och Ines tog en pedagog i handen och gick iväg till sandlådan. Jag höll mig på avstånd och stod bara och tittade en 15 meter bort. Och där lekte hon för fullt med sanden och spaden. Efter kanske en halvtimma fick hon syn på mig och kom bort och hälsade för att sedan gå tillbaka till sandlådan.

Ines har redan fått förtroende för främst en pedagog som hon höll i handen när dom gick runt innergården. Enda gången hon blev ledsen var när hon för första gången smakade på grus och detta var precis innan de skulle gå in för att äta lunch, och då var det också dags för oss att cykla hem.

Jag är lättad över att det gick så bra och hoppas att det fortsätter så här. Imorgon ska Håkan ta inskolningsdag två då jag ska iväg på kurs med jobbet.


Sitter på en pall i min ensamhet när Ines leker i sandlådan.


Ser ni Ines där i sandlådan?


Sen gick hon en liten promenad med en av pedagogerna.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar