fredag, september 07, 2012

Inskolning dag 5 och nyheter

Här sitter jag nu, ensam hemma sedan en timma tillbaks. Ines är på förskolan och jag hoppas hon trivs bra. Idag blir det både lunch och första vilan där. Tyvärr blev hon lite ledsen när jag lämnade henne men det såg ut som att hon slutade gråta ganska snabbt efter att jag gått iväg. Lilla gumman. Det var första gången hon blev ledsen när jag gick. Igår lämnade jag henne för ett par timmar och hon hade inte varit det minsta ledsen under hela tiden. Hon hade lyssnat på saga och ätit lunch, nappen och snutten hade legat på hennes hylla hela tiden.Ines provar våroverallen som fortfarande passar finfint.

Andra nyheter då, min dator har sjungit på sista versen ganska länge nu och det är inte kul att sitta vid en dator där det tar ungefär 15 minuter att redigera en bild lite enkelt. Har ingen plats på hårddisken och får därför lägga alla bilder på den externa. Sjukt irriterande och en anledning till att det inte blir så mycket foton nu för tiden. Så, efter noga övervägande har vi nu beställt en Macbook Pro! Hurra! Visst den är dyr, men nu när vi båda börjar jobba och jag har fått bra betalt i sommar kände vi att vi har råd med detta. Och jag är så glad! Nästa vecka hoppas jag att den knackar på dörren, min nya vapendragare.


Macbook Pro 13-tums.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar