söndag, september 16, 2012

Wallenstein och första riktiga förskoleveckan

Igår hade vi över Calle och Magnus för att lära oss ett nytt spel - Wallenstein. Mycket att tänka på men väldigt roligt. Tror att klockan hann bli två på natten när dom gick hem. Jag vann inte, men låg etta efter första omgången och blev tvåa till slut. Så jag är ganska nöjd med min insats.


Så himla mörkt det blir nu om kvällarna. Är det redan höst?

Idag har vi inte gjort så mycket. Jag och Ines var på promenad när Håkan var på jobbet några timmar. Hon vaknade förresten först vid 9:30 imorse och vägrade somna efter lunchen så hon stupade i säng nu efter kvällsbadet. Hehe. Andra gången i hennes liv hon skippar lunchvilan.


Hopp upp i luften! Skräckblandad förtjusning.

Har inte berättat något om förskolan denna veckan va? Jag är tillbaka på jobbet och jobbar nu ca 30 timmar i veckan. Och Ines, lilla stora Ines går på förskolan och verkar trivas jättebra! Hon blir ledsen precis när jag lämnar henne, men blir glad direkt när jag går. Så det känns ändå OK, även om jag föredragit att hon inte var ledsen alls. En dag i veckan ville hon inte alls gå hem när Håkan skulle hämta henne. Hon ville ju leka i sandlådan ju!

Och nu är det dags för sängen. Godnatt.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar