lördag, september 01, 2012

Två dagar

Skrev jag att jag har köpt ett nytt objektiv förresten? Mitt gamla åkte ju i golvet under semestern. Beställde hos Fotokungen på i måndags vid lunchtid, och fick det i tisdag. Det kallar jag snabb leverans, så det stället rekommenderas. Tänkte försöka börja använda kameran nu igen, det är ju inte så kul att bara ha bilder på iPhonen även om den är väldigt smidig och tar okej bilder.

29/8

Är vi lika? Inte så värst va? Ines är mest lik Håkan och Håkans mamma tycker jag.Sötast i världen. Är väl lite partisk kanske.


Hon är så stolt över sina nya dagiskläder/skor/väska och vill gärna visa dom för alla. Här har hon visat de nya gympadojjorna från Din sko, fingervantar och mössa från Polarn och väskan från Åhlens för faster Inga. Och sen vill hon inte ta av sig grejerna!

31/8

Nya jeans från Dr Denim igen. Dom torrfällde jättemycket förut men då la jag dom i blöt i fem liter vatten + 4 msk ättika (tips härifrån) och tvättade dom sedan. Och det funkar!


Ytterligare en ny slit och släng mössa, som ska få ligga på förskolan som extramössa, från Kappahl. Nya mockasiner från H&M. Och mellanmål bestående av yoghurt med havrefras. Gott!Den är frisyren har jag typ alltid nu för tiden när luggen är på utväxt. Smidigt och fint.Sen väntade vi på att Ines farmor och Jiri skulle komma på fredagsmiddag så vi busade i Ines rum. "Tittu!" säger Ines och lyfter på dörren till Pippi-huset.

På tal om "Tittu" så kommer det fler ord från Ines nu. Mamma sägs ungefär hela tiden, och "Mamma dä!" och så pekar hon på mig. Pappa sägs också ibland, likaså "Tigge" (Tiger, snutten alltså), "Ko ko" som är "Kom kom", "Ao" betyder hejdå och så vidare.

Om man skulle ta och börja med att namna alla kläder nu då. Pust.
---

2 kommentarer:

  1. Det där med jeansen lät smart, behöver man bara göra det vid första tvätten eller varje gång?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har bara gjort det en gång hittills, möjligt att man behöver göra om det om ett tag igen. Har använt jeansen ca fem dagar efter "behandlingen" och dom torrfäller inte än så länge.

      Radera