torsdag, maj 15, 2014

Vecka 38


Bilder från igår.

Var på barnmorske-besök i måndags.
SF-mått: 34 cm
Blodtryck: 120/75
Huvudet ruckbart
Hon tyckte att magen sjunkit men jag har då inte märkt något.
Vikten var samma som sist för två veckor sedan, vilket innebär att jag (förmodligen) inte kommer gå upp lika mycket som med Ines.

Jag mår fortsatt bra, men är extremt klumpig och tappat typ allt, vilket är sjukt irriterande eftersom det inte är så enkelt att plocka upp saker från golvet, men det går. Mini ligger ofta och trycker med en fot upp i mina vänstra revben vilket gör ont. Har förmodligen blåmärken där. Barnmorskan insisterade på att jag skulle begära att få komma in till förlossningen fort när det väl sätter igång, och inte acceptera "ta en alvedon och vila" från KK. Tycker dom att jag ska vänta skulle jag åka in ändå. Hehe. Än så länge har jag i alla fall inga känningar på att det snart skulle vara dags, men å andra sidan hade jag inte det sist heller vad jag minns. Ines kom ju i v 38+2, vilket är redan på måndag! Känns ändå som att Mini väljer att stanna lite längre, eller jag hoppas på det. 23 maj är min gissning. Har ni någon? Beräknat datum är 30 maj.

Oftast är jag inte det minsta trött, förutom att jag väldigt lätt blir andfådd då. Såklart att jag är lite tröttare än vanligt men inte med tanka på att jag är höggravid. Att inte jobba hjälper nog till orken ganska mycket också. Ines har gått på förskolan några timmar måndag till onsdag, och vi har cyklat dit varje gång då Håkan tar bilen till jobbet numera. Det fungerar jättebra att cykla och är skönt att slippa trafikkaoset på Amiralsgatan nu när dom bygger om för Malmöexpressen. Vår gata är tillexempel avstängd mot Amiralsgatan, och typ alla andra sidogator också. När Ines har varit på förskolan har jag sytt. Sytt sytt och sytt lite till. Det är ju så förbaskat roligt och vem vet när jag orkar/har lust/har möjlighet att sy efter att Mini kommer?

Idag måste vi verkligen packa BB-väskan, har inte riktigt kommit mig för det än. Håkan är för tillfället uppe på vinden och letar efter spjälsängsskyddet (han börjar jobbet senare och jobbar kväll). Vart sjutton har det tagit vägen? Vi använde ju det till Ines för inte alls så länge sedan? Annars tror jag det mesta är klart. Vill göra klart en vagnsmobil och göra några vimplar att hänga på väggen ovanför spjälsängen, men det är ju inget måste att hinna med.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar