tisdag, maj 27, 2014

Vecka 40


Jaha, då var vi där, med ett inlägg jag inte trodde jag skulle skriva. Vi befinner oss nu i vecka 40. Fyrtio! Mycket mer gravid än med Ines alltså. Som ni kanske ser så börjar det smyga sig på bristningar på nedre delen av magen, det fick jag banne mig aldrig sist. Men såklart, större bebis - större mage - fler bristningar. Men vad gör det om hundra år. Undras när hon behagar vilja komma ut dock?

Jag var på barnmorske-besök idag igen, förhoppningsvis det sista innan förlossningen. Vi har en tid inbokad om två veckor också. Men nej tack, jag hoppar gärna det! Allt såg bra ut. Huvudet är fortfarande ruckbart, men det är det ofta hos omföderskor tills förlossningen sätter igång, då bäckenet redan är utvidgat.

Inte blir det bättre av att en av mina vänner, Emelie, som hade beräknad förlossning en dag innan mig, fick sin pojke i lördags! Och jag som trodde jag skulle vara först då hon gick över sist. Hehe. Men, snart är det vår tur också. Frågan är ju bara hur snart.

Satte ihop ett litet collage från vecka 20 och var fjärde vecka framåt till idag. Kul att se hur magen vuxit! Helt otroligt hur en kvinnokropp kan förändras! Och sen ska den tillbaks igen?


Som vanligt går det klicka på bildena för att få dom större. Här ser man ju även tydligt att magen har sjunkit sedan vecka 36.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar