fredag, maj 23, 2014

Vimplar och vagnmobil

De sista sakerna jag ville få klart innan Mini kom var dessa två här under.


En virkad vagnmobil som matchar skötväskan från Littlephant! Det är bara virkade runda bollar och pärlor i olika storlekar i samma färger. Svart, vit och gul. Kanske borde tagit en bättre i bild i dagsljus, men det lär ju komma så småningom. Jag har även sytt ett solskydd till vagnen, men det har jag inte tagit någon bild på än.


Andra saken var vimplar att hänga ovanför spjälsängen, det var så tomt där ovanför förut. Vimplarna matchar såklart spjälsängsförvaringen jag sydde förra veckan (eller var det veckan innan?) och även babynestet jag gjorde tidigare iår. Just det, spjälsängsskyddet är nytt, vi hittar banne mig inte det gamla. Undrar var det tagit vägen? Det lär väl dyka upp så småningom, och eftersom det vi hade förut är svart, valde vi ett vitt denna gången.

Det är värst vad mycket saker man hinner med när man inte jobbar och Ines är på förskolan. Eller på kvällarna när det är fotboll på teve. Jag har ju sytt ganska mycket kläder också, både till Ines och Mini, och det blir bara av att jag fotar och visar en fjärdedel av allt kanske. Men jag har några grejer jag fotat som jag kanske hinner lägga upp senare!
---

1 kommentar: