fredag, april 04, 2008

Good gets better.En sammanfattning:

Onsdag
Går i skolan HELA dagen lång. Börjar första föreläsningen 8:30 och slutar klockan 12:00, lämnar in mina trikålabbar. Äter lunch på skolan. Går snabbt till biblioteket som ligger på andra sidan centrum och skyndar tillbaks.
Klockan 13:00 blir det första väverilabben och vi står upp ända till klockan 16:30 och får se och lära oss om alla vävstolar och vävmaskiner. Verkar bli kul! Och trots att vi inte ska väva för hand så kommer jag nog kunna en del sedan jag vävde på Textilakademin. Kolla. (Finns under Projects på isthisdesire.com.)
16:30-17:30 gör jag och Jimmy klart inlämningen av ENEAS. Ja det vet ni förmodligen inte vad det är, men ett skolarbete till trikåtekniken. Sen hinner jag äta lite mat och Jimmy håller mig sällskap och vi går en lite promenad.
Tillslut har jag min kvällskurs i CAD vid klockan 18:00 och den håller på till 21:00 då jag är lagom trött. Skyndar mig hem och trycker i mig the och sojabönor och somnar tidigt.

Torsdag
Jag åker hem till Malmö ganska tidigt, hinner äta lunch med Marcus och Fido innan jag sticker hem med mina fyra väskor. Haha. Jag går en lång promenad och handlar lite för att sen baka ost- och grönsaksmuffins, dubbel sats. Så goda. Bakar såklart inte på vetemjöl utan byter ut mot dinkel- och grahamsmjöl. Så nu ligger det 20 muffins i frysen (från början 24).

Idag
Har inte gjort så mycket mer än att springa 25 kilometer. Det ni. Nästa lördag springer jag årets första lopp, Heleneholms halvmarathon. Senare idag ska jag gå en promenad och försöka mjuka upp benen. Ikväll blir det vernissage då min vän Jesper ställer ut. Ska bli väldigt trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar