måndag, april 28, 2008

Wake him up, warm him up.

Jag hade hittat den perfekta presenten till min mammas födelsedag, och när jag skulle köpa den i lördags var den slut. Så typiskt. Men i torsdags köpte jag tre par skor för 44 pix, till mig själv då. I helgen har jag jobbat, varit på stan, promenerat, dansat till So tough! So Cute!, ätit naturgodis och somnat framför teven. Idag är jag ledig!

Efter dom 3 milen i fredags mår inte Hitler så bra. Jag haltar lite smått men har inte tid att vila mer. Skippade gårdagens pass men idag måste jag ut. Så jag flyttar om lite på veckans pass (som är vilovecka med "bara" 40 km) och tar det lättaste och kortaste passet idag. Hoppas att det blir bättre. Det är ju inte långt kvar till maran nu. Huh.

Dags för dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar