tisdag, april 08, 2008

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

Idag gick jag en promenad och hamnade i Knalleland här i Borås. För er som inte vet vad det är kan ju läsa om det här. Jag kom i alla fall hem med lite för mycket saker. Så här får alla nyfikna se och läsa:


En svart/vitrandig plastmatta
Ett rosa överkast
Röda solglasögon
Svarta örhängen
Hörlurar
Twin Peaks-bok
Bukowski-bok
Nötter
Torkad frukt (utan socker)
Soyayoghurt, vanilj
Hummus
Veg halvfabrikatNu är det dags att dammsuga lilla lägenheten. Så att jag kan lägga ut min nya fina matta i hallen/köket. Det kommer bli så fint! Sen ska jag unna mig själv att vila lite och lägga mig i sängen på mitt nya överkast och läsa min bok innan jag lagar ordentlig mat. Till lunch blev det bara havregrynsgröt.

Ps. Solen skiner!
Ps2. Håkans nya rullar i skivspelaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar