tisdag, april 22, 2008

Har det alltid varit så här?


Den här dagen har varit så fin! Jag går runt här i Borås och ler varenda gång jag ser gröna blad och färgsprakande blommor! Är det så här varje år? Känner jag så här varje år vid den här tiden?

Slutade skolan strax efter halv fem idag och gick direkt och satte mig i gräset utanför Stadsparksbadet och började läsa min nya bok och satt där drygt en timma och läste. I solen. Ca 70 sidor senare gick jag till Annelundsparken och gick och tittade på alla vitsippor och plockade med mig några hem. Dom står så fint på bordet nu. Gick förbi ICA Maxi som öppnar imorgon och det verkade vara fest där inne med champagne och allt. Imorgon går jag dit! Jag har hunnit laga god mat också.

Om en stund ska jag slå ned mig i sängen med min nya Hello Kitty i knät och se på DHW. Och äta skalat och skuret Granny Smith-äpple.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar