söndag, april 13, 2008

Heleneholms Halvmarathon!


Igår sprang jag snabbt! Stapplade in på 1.51.04 vilket är rekord på halvmara för mig! Över 13 minuter snabbare än Göteborgsvarvet förra året. Så det gick bra, men var väldigt jobbigt. Kroppen kändes inte helt på topp och jag hade aldrig ALDRIG klarat att springa dubbelt så långt. Hur ska jag klara Stockholm Marathon i maj? Jag kommer att få springa jättesakta. Men i alla fall, igår då:

Loppets längd: 21097,5 meter
Startnummer: 407
Måltid: 1:51:04
Snitt: 5,16 min/km
Placering: 9 (av 34 damer)

Fler bilder dyker såklart upp i fotodagboken så småningom.

__________

Idag spiller jag kaffe över strumpbyxorna och kjolen, tvättar sen klockan 07:00, bränner handleden på ånga från vattenkokaren och ska vi ut till Svågertorp när tvätten är klar. Men först ska jag läsa i boken.

4 kommentarer:

 1. Det var bara för jag hejade på dig innan du startade :)

  Du är så söt i din mössa på bilden!

  SvaraRadera
 2. Haha ja!

  Och tack, den är lite stooor:D

  SvaraRadera
 3. fan jag hara bar sprungit nårra halvmaror på löpband å då sätter jag alltid maskinen på 10 km i timmen åsså plågar jag mej igenom åsså blir det över 2hr. fast jag e nöjd , väger ju 85kg å tränar inte så mcyke ren kondition längre

  SvaraRadera