söndag, augusti 24, 2008

And I'll consider you mine.


Foto: Ingvi Lar @ Flickr.
Idag regnar det inte.
Men det gjorde det igår, hela dagen. Vi hade planerat att åka pariserhjulet men ställde in det. Kanske att vi hinner med det idag.
Jag har sovit bredvid & mellan två av mina favorit-pojkar de senaste nätterna. Det kan inte bli mycket bättre. Jag har joggat också, utan att ha ont. Det gör mig väldigt lycklig. Vi har ätit middag för två på Malmös bästa restaurang. Vi var uppe i natt för att se på marathon i Peking. Jag har börjat läsa en ny bok. På tiden att jag läser den kan man kanske tycka. Jag åker tillbaks till Borås ikväll. Undras om min växt har dött. Men det är klart den har. Hela veckan har jag sett på friidrott, finns nog ingen sport jag gillar så mycket som det. Höll på att börja gråta när Usain Bolt sprang 200 meter, så vackert. Löpning är nog det vackraste som finns, den som inte har testat missar verkligen något. När jag sett på friidrotten har jag stickat, långt och mycket. Jag har till och med fått träningsvärk i armarna av det. Härligt. Vad mer då?

Mitt nya liv börjar idag. Men först ska jag packa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar