onsdag, augusti 27, 2008

I don't wanna watch things I can't buy, no I want you!


Vad skönt det är att vara i Gnosjö och inte i Borås! Jag har inte hunnit med speciellt mycket idag men vad gör det? Jag och pappa åt lunch på Köket här i lilla byn. Rotfruktssoppa som var sjukt god! Har trätt min grannes overlock också. Sett på Beverly hills på min kära dator. Skulle springa idag också men magen är full med mat hela tiden så det får bli senare ikväll eller tidigt imorgon bitti. Jag vill ju helst umgås med mamma när hon slutar jobbet.

Det är fortfarande konstigt att min älskade katt Molli inte är här längre. Väntar på att dörrhandtaget ska åka ner och man vet han att vill komma in i värmen. För det regnar ju, hela tiden.

Ja. Jag smörjer mig med helosan hela tiden också. Det blev så fint så fint men mamma säger aj, aj hela tiden för hon tror det gör ont. Men det gör det inte.

Men nej, nu ska jag plocka ut diskmaskinen (och önska att jag hade en sådan hemma).

Ps. Imorgon blir det Gnosjö-Borås-Malmö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar