torsdag, augusti 21, 2008

No one remembers your name.


Min frukost består nästan alltid av samma sak. Nämligen det här:
+Yofu naturell (yoghurt)
+Müsli, hemmagjord
+Bröd, grovt eller knäckebröd
+Hummus
+C-vitaminbrus
+Kaffe, 1-2 koppar
+Frukt, helst honungsmelon

Så, nu har ni ytterligare en meningslös sak att anteckna i era block.

Snart ska jag bege mig ner på stan, möta upp mannen och se på lite band och dricka lite öl. Det är ju trots allt bara idag och imorgon kvar på Malmöfestivalen. Ska försöka att inte slå ihjäl några "turister" på väg ner med cykeln. Dom har inte lärt sig att man inte ska gå på cykelbanan än och sånt gör mig j**ligt förbannad. Plus att det är alldeles för mycket folk. MEN, jag ska hålla mig lugn. En annan dag ska jag berätta vad jag gjort i veckan, om någon nu skulle bry sig.

Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar