tisdag, augusti 12, 2008

Or am I just being hopefully yours?

Har egentligen inget att skriva. Har inte gjort så värst mycket idag. Tvättat, städat, fixat, joggat (9 km!), funderat osv.

Kan man läsa mer än 45 hp på en termin? Får man det? Jag har blivit antagen till 3 fristående kurser jag vill läsa, i alla fall två av dom. Och den jag helst vill läsa är på 15 hp, de andra på 7,5 hp respektive 3 hp. Tillsammans med programmet på 30 hp över hela hösten. Ja, jag vet inte jag. Vi får väl se om dom säger något.

Annars så funderar jag på om jag ska åka till Göteborg nästnästa helg då Midnattsloppet är. Vet inte om jag är redo, kommer ju få en oerhört långsam tid eftersom jag tränar lågpuls. Och så beror det såklart på Madde då. Hon har inte heller tränat så värst mycket. Jag måste ju i alla fall till Boringås på söndagen då skolan börjar redan på måndagen vid 8:30.

Hjälp mig någon?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar