onsdag, augusti 13, 2008

Here it's so easy to burn yourself.


Ja jag glömde ju säga att jag uppdaterade igår. Klicka på mina skitiga skor. Tyvärr var ju inte systemkameror tillåtna på området så det är inte så mycket. Men Vera ska maila lite bilder som kanske dyker upp om hon tillåter.

Way out West då. I kortform. Jag orkar inte mer.
Torsdag: Första klass till Göteborg på förmiddagen. Hämtade ut våra armband. Åkte hem till Karen. Drack lite vin. Åkte till Majorna och någon vän till Karen där. Drack mer vin. Åkte till Rio Rio. Där spelade The Touch och Pacific! Dansade 80-talsdans. Åkte dyr taxi hem.
Fredag: Vaknade ganska sent. Åkte till Järntorget och köpte nya kina-skor. Vidare till Slottsskogen. Såg slutet på Christian Kjellvander. Lite Iron & Wine. The Sonics. Träffade på Linnéa och gick och drack öl med gamla vänner & bekanta. Såg Sonic Youth. Och lovely Sigur Rós, dog lite. Avslutade med Broder Daniels avskedskonsert och jag grät nästan när jag såg alla små tjejer som var så fruktansvärt olyckliga. Sista låten var bäst såklart. Gick sen till Storan men gick därifrån innan vi tog spårvagnen hem.
Lördag: Åkte in i Slottskogen och satte oss utanför med lite öl och vin. Stannade där till Silverbullit spelade. Stannade en halvtimma men jag och Vera tröttnade och gick för att se N*E*R*D. Hur bra som helst. Stannade kvar och såg min Håkan. Jag dog. Tills sist Flaming lips och Neil Young. Åkte till Storan igen och drack en öl. Men det spelades bara techno så vi gick till Sticky istället och dansade sönder benen. Men det var det värt. Tog spårvagnen hem.

Bäst var Håkan Hellström, N*E*R*D, Sigur Rós och Broder Daniel.

Nu är Håkan i mitt huvud hela tiden och speciellt Brännö Serenad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar