måndag, september 01, 2008

I always keep preparing to go through all lovers hell.


Jag har liksom inte haft någon lust att uppdatera här. Men ni kan ju få ett smakprov från helgen här ovanför. Min favorittjej har ju flyttat ner till Malmö igen och bor just nu på min tältsäng i en egen lägenhet. Så bra. Jag däremot är fast i Borås, men inte så länge till. På onsdag-söndag ska jag hänga med tre av mina andra favorittjejer! Hurra!

Och nu är jag trött. Jag har varit uppe sen 03:30. Så jag ska bara dricka upp mitt the för att sen somna i min 90 cm säng. Den känns så mycket mindre än att dela 120 cm med den man älskar. Under samma täcke.

Godnatt.

2 kommentarer:

  1. jag är nyfiken på hur tatueringen blev!

    SvaraRadera
  2. Åh, den blev som det gamla, jag fyllde bara i. Men vänta någon månad så ska jag visa dig en ny:) Jag har stora planer! Måste bara bestämma vem som ska göra det, det är ju viktigt.

    SvaraRadera