måndag, september 15, 2008

Sometimes that love surrounds you.


Jag var orolig för två saker idag. Kanske därför jag knappt kunde sova på tåget hit till Borås imorse. Kanske för att personen bredvid mig satt och smaskade på sin mat och stötte till mig med armbågen hela tiden. I vilket fall som helst. Båda sakerna gick ju bra, vet inte varför jag ska oroa mig.

Fick besked från försäkringsbolaget precis, och jag får tillbaka större delen (eller drygt 2/3-delar) av vad jag blev bestulen på i London, hurra! Men självklart går dom pengarna direkt till kära pappa som hjälpte mig med nya pengar. Ringde direkt till Marcus som satt på Govindas och åt lunch (man får väl inte ha mobiler där?). Blev lite avundsjuk när jag själv tänkte laga mig havregrynsgröt med banan och lite russin. Men det är ju gott det med.

Idag går jag helt klädd i svart av ingen anledning, det bara blev så. Jag är inte så dyster som det ser ut. Inte dyster alls faktiskt, men däremot är jag ganska trött. Så nu ska jag röra ihop maten, se på Bevvan, försöka sova lite, jogga, hoppas att jag hinner sy ihop två små djur och till sist blir det Textil Digital Design hela kvällen lång. Imorgon är jag ledig (enda dagen denna veckan) så då tänkte jag försöka klämma in en EFIT-dag. Det var ju så länge sedan. Men vi får se.

2 kommentarer:

 1. Guuuud vad bra att du får tillbaka pengarna, då var inte besöket hos konstapeln i onödan ;)

  SvaraRadera
 2. Hej Sophia !

  Hitta din blogg via FB *L*
  Kul och läsa och se vad som händer dig och i ditt liv...
  www.ciainstocksund2.blogg.se
  där har du min blogg så får du se mitt underverk till son ;)))
  När va de Anna& Fredrik skulle få en till ?

  Ha det super !

  Kram kram Cia

  SvaraRadera