tisdag, september 16, 2008

I could still be in danger.


pureEVA @ Flickr.
Jag har fått en blåsa under min fot, rättare sagt i vecket under stortån. Först tänkte jag att jag skulle demonstrera vart genom att leta upp en bild på internet, men kom fram till att blåsor under fötter aldrig är så vackra. Så det blev en katt istället. Tack vare blåsan vet jag fortfarande inte om jag ska ut och jogga idag som jag tänkt. Den som lever får se.

Inte mycket mer nytt här. Har förresten börjat med EFIT (ett foto i timmen) idag. Vi får se om det håller hela dagen, jag brukar vara ganska bra på att glömma sådant. Får inte heller glömma att jag ska till polisen och ta nytt körkorts-kort. Men då måste jag egentligen tvätta håret och orkar jag det om jag inte joggar? Det är inte ofta jag duschar utan att ha tränat först.

Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar