onsdag, september 03, 2008

I had a scar under my left eye.


Så kära vänner, nu är jag snart redo att sätta mig på ett tåg/en buss mot Göteborg och Emelie. Imorgon bitti åker vi till London! Jag har aldrig varit där, så det ska bli sjukt kul. Madde och Pilla ska med också och tillsammans har vi en budget på cirka 24000 pix. Så det blir väl en del shopping. Jag har för andra gången i mitt liv (första gången var Way out west) lyckas packa lite. Men så hoppas jag på att hitta något annat att ha på mig när vi väl flugit över havet.

Ser ni vilken fin jacka jag har på mig? Bilden är från förra veckan och jackan är min mammas som hon köpte (för egna pengar) när hon var ca 15 år i slutet på 60-talet/början på 70-talet. Den är som himlen. Den är också i skinn vilket gör att jag känner mig som Phoebe i Vänner när hon får en päls av sin mamma. Men den åker inte med till London. Det gör däremot den här.

Off I go.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar