fredag, september 12, 2008

We're running out of everything.


För ett år sedan satt jag i Borås. Idag sitter jag i Malmö. Förstår inte riktigt hur jag ska orka åka fram och tillbaka i ett helt år till. Den ständiga frågan om vilka kläder/jackor/skor man ska ta med sig och hur mycket färsk frukt/mat man ska köpa för att det inte ska hinna bli dåligt. Så värdelöst. Men det får ju gå. I-landsproblem kan ju tyckas men det är ändå mitt liv. Ingen fast punkt överhuvudtaget.

Men trots att jag har lite ont i huvet idag känns det i alla fall skönt att jag är hemma på riktigt. Jag har joggat längs havet idag, det har jag längtat efter att få/kunna göra hela sommaren men benet har ju inte tillåtit det. Förräns nu. Och så härligt det är.

Idag ska jag testa en ny träningsform med Helena (om hon fortfarande vill) och se om det är något för mig, det hade i alla fall behövts. Vi får väl se. Sen vill jag mest bara virka hela tiden. Ska försöka fota min nya vita katt under dagen så ni får se. Han är typ den vackraste som finns.

Men nu har jag en massa ärenden som måste göras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar