måndag, september 08, 2008

Our lives are lying there before us, awaiting.

Jag är hemma (eller rättare sagt i Borås). London har varit så fruktansvärt bra. I alla fall fredag till söndagen. Torsdagen innehöll bland annat att vår gemensamma väska inte kom fram till London som vi gjorde och att en jävel snodde min plånbok i första affären vi gick in i. Så jag spenderade min tid på polisstationen. Men tack vare att jag har världens bästa familj och vänner löste det sig därefter blev det bara bättre. Väcktes tidigt på fredagen av att väskan hade kommit till hotellet (undras vart den varit?) och inga fler tråkiga saker.

Men vet ni vad? Jag har ingen direkt lust att skriva mer idag. Så jag kanske gör det imorgon istället. Eller en annan dag. Eller inte alls. Men ni kan få några bilder från min kamera jag hade med mig. Min gamla lilla, värdelösa, halvt söndriga kamera. Fler bilder kommer så fort Ems skickar hennes bilder, dom är mycket bättre. Men i alla fall.1. Världens högsta pariserhjul aka London eye. Där fick jag nästan en panikångest-attack.
2. Madde.
3. Emelie.
4. Pilla.
5. Sophia.
6. Notting Hill under jorden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar