tisdag, september 09, 2008

You will get hurt. You will get wet.

Håret är nytvättat och ligger platt mot huvet. Varken saltvattenspray eller hårspray i. Ansiktet är tomt på skit (eller smink om det passar bättre). Så är det ibland. Skönt.

Jag sitter dessutom i ett par svart jeans, som är de skönaste jag någonsin haft på mig, som bara kostat mig 8 pund. Det är inte ens 100 kronor. På överkroppen har jag en stretch-tröja som är svart/vitrandig och som kostat mig 2,50 pund. Det ni. Det är väl anledningen till att jag hade råd med det här.

Jag har sprungit idag också. 11 kilometer. Jag bara sprang och sprang och hade ingen aning om hur långt. Medelpulsen låg på 137 bpm när jag väl kom tillbaka. Men så går det också ganska sakta, men det rör mig inte i ryggen. Allt för att slippa bli skadad igen. På tal om det känner jag (knack knack knack) ingenting i smalbenet. Men, jag har ju trots allt tränat lågpuls i snart två månader nu. Om än inte så mycket i juli. Men desto mer i augusti. Nog talat om det. Det gör mig väldigt lycklig i alla fall, jag är ingen hel människa utan löpningen längre.

Bilddagboken har jag uppdaterat idag. Med mest lite bilder från London, enbart tagna med min mobil och min gamla kamera. Hoppas på att få lite foton av Emelie snart (hon kanske kan tala om när?:D). Ja..

Ikväll då, jag var och köpte akvariesten att fylla lite av min vita katt med. Ja ni kommer få se sen. Och så gjorde jag sönder en kudde som låg i skåpet och skräpade och började fylla katten. Men så kom jag på att jag inte har några nålar. Varken knappnålar eller synålar, så där tog det roliga slut. Men nu när jag tänker efter tog jag ju med ett sy-kit från hotellet i helgen, måste kolla det.. Haha ja, två knappnålar och lite små synålar, men jag behöver fler och större så jag får nog shoppa imorgon.

Efter jag köpt stenarna gick jag in på en ny second hand här i Borås och hittade två nya börsar. Jag har ju ingen kvar. En rosa/lila som får plats i en grön. Båda i sammet. Kunde ju inte bestämma mig.

Nej nu.

1 kommentar:

  1. jag ska fixa bilderna så fort jag bara kan :) har liksom inte riktigt haft tid, men det kommer. Håll ut vännen! baby got back! ;) puss

    SvaraRadera