tisdag, september 16, 2008

Are you sure you can do this?

Ok.

Bilden på körkortet kommer bli så ful. Haha. Men det får jag väl leva med i tio år.

Idag då. Jag har ju varit ledig och tagit det så lugnt jag bara kan. Hade behövt gult garn för att fullborda min nya amigurumi, men jag köpte "bara" blått, beiget, svart, brunt, ljusbrunt och rött garn. Så typiskt. Jag har tränat lite också. Men det är svårt. Hoppas det går bättre när kursen börjar nästa veckan. Det är inte alls som den yogan jag gick på våren 2007. Men det känns också som att den ger mer.

Då så, nu ska jag sova och hoppas att min (nu söndriga) blåsa ska vara bort-trollad imorgon morgon, för då tänker jag, i vilket fall som helst, springa till Gånghester och tillbaks. Så det så.

Godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar