lördag, september 13, 2008

You learned the part of refusals.

Jag har blivit helt besatt av att virka igen. Och inte blir det bättre av att Marcus köper japanska böcker med hur många fina mönster som helst. Nyss gjorde jag klart en figur, men den måste till Borås och bli stoppad med fyllning innan man verkligen ser resultatet. Men det ser lovande ut. Samtidigt har friidrotten på SVT varit på såklart. Har jag sagt att jag älskar friidrott? Förmodligen. För några veckor sedan hade vi förfest här hemma hos oss, och jag insisterade på att ha på teven hela kvällen (på mute såklart) bara för att det var friidrott på. Så är det.

Nu tänkte jag ta mig en lugn återhämtningsjogg. Vet inte vad jag ska göra ikväll. Antingen se nya X-files eller så går vi och dricker några öl här. Eller så gör vi både och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar