tisdag, februari 03, 2009

09 02 03: När man går upp vid 05:45this is desire.
Att börja dagen innan klockan sex är det bästa jag vet. Sitter just och lyssnar på Fever Ray som bara växer mer och mer. 2009 är året då jag börjar lyssna på (ny) musik igen. Om inte allt försvinner från Spotify vill säga. Innan dagens jogg tänkte jag få undan lite skolarbete. Jag kommer seriöst att läsa 52,5 högskolepoäng denhär terminen. Hehe. 30 hp är 100%. Vilket gör 52,5 hp till 175%. Men jag tycker ju om att få saker gjorda, och dessutom klarade jag ju 48 hp i höstas. Det blir nog bra ska ni se. Yes, och efter joggen ska jag och Mia skriva ihop våran rårapport till examensarbetet som ska vara inne på fredag. Tror det kan bli bra alltså. Men ja.

Hoppas dagen blir bra för er.

Ps. Tror ni att jag skulle kunna få en snäll (eller dum) kommentar idag? Det hade gjort mig väldigt glad. Många besökare men inga kommentarer känns inte så kul längre.

3 kommentarer:

 1. spotify är jädra bra!
  Ja min dag är inte så himla bra, jag har åkt på influensan. Svettas och frossar om vartannat, bläääää!
  Hoppas din dag blir bättre :) KRAM!!

  SvaraRadera
 2. fy bubblan vad duktig du är :)

  jag beundrar människor med sådant driv som du har. önskar dig lycka till inför kommande 175 %

  SvaraRadera
 3. Emelie: Stackars dig! Sjuk igen:( Krya på dig, kram!

  Sara: Tusen tack!

  SvaraRadera