fredag, februari 13, 2009

09 02 13: Fredag den trettonde.

Sitter i soffan och dricker en kopp presskaffe, det godaste kaffet. Har precis vilat en stund efter en tidigt morgon (0530) och bikram yoga. Fredag den trettonde har ännu inte visat några olyckor. Men dinkelfrallorna jag bakade imorse (ja, igen) skulle fått hjärtform men blev typ runda, och yoga-läraren höll på att trilla i golvet efter att ha halkat på svetten som samlas där. Saker man kan leva med, och skratta åt.

Jag kollar på nätet efter katter, perser eller exotic, och vet att snart kommer jag äntligen flytta hem på heltid till Malmö och då kunna ha katt. Aah. Som jag längtat. Tänker på att kanske just idag föds just min katt. För 12 veckor senare (då kattungar får flytta hemifrån) är det början på maj. Funderar lite på vart jag ska få pengarna ifrån men det gäller väl att hålla i dom jag tjänar nu i vår. Om bara tågresorna kunde sluta vara så förbannat dyra.

Well, jag har ju tusen nya virkningar som är klara men som jag inte har fotat än. Det börjar ju bli dags nu, speciellt när solen har skinit genom fönstret hela dagen och jag hade sluppit använda den inbyggda blixten. Våren?

Ja kära läsare. Kanske kommer en bild senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar