tisdag, februari 24, 2009

09 02 24: Fler dagar


Nytt.

Hej. Idag lyser solen precis som den gör när det är vår. Det är fint tycker jag.

2 kommentarer:

 1. OMG. Du har till och med köpt likadana glasögon som BettyBlåLisa (www.bettyblue.se).
  Det kanske är dags att försöka finna dig själv?

  SvaraRadera
 2. Hej Sanna, eller Lisa (aka Betty Blå) som är ditt rätta namn. Jag tycker det är väldigt sorgligt att du går in här och kommenterar under falskt namn. Jag ser ju nämligen IP-adresser på de som är inne här. Om det är något du vill mig personligen, jag tycker vi lämnar högstadiet bakom oss, så får du gärna maila mig på thisisdesire(a)hotmail.com, så kan vi ta det där istället.

  Beträffande glasögonen så kan jag väl inte säga mer än att mina glasögon visst är lika dina. Har du också köpt dina på H&M för 79,50:-?

  Våga visa vem du är nästa gång du kommenterar här, du är ju trots allt inne varenda dag. Och frågan är ju vem som borde finna sig själv?

  SvaraRadera