måndag, februari 23, 2009

09 02 23: GF 405 för Mac


Äntligen, äntligen, äntligen kan jag ladda över mina löppass från klockan till min dator! Först nu har det kommit programvara till Mac. Förut var jag tvungen att göra det i Marcus PC, vilket jag inte orkade göra så ofta. Nu kommer jag kunna analysera varenda meter jag springer, hurra!

Och för er som undrar, är det ju denna klockan jag har. Sen min födelsedag kan jag springa hur jag vill och var jag vill utan att vara tvungen att mäta upp efteråt. Det spar tid och jag känner mig friare när jag springer då jag inte behöver komma ihåg vart jag springer. Klockan löser allt.

Ja, och bilden föreställer då gårdagens dryga 13 kilometer (klicka på bilden för större). Idag är det vilodag.

2 kommentarer:

  1. åh det låter ju kanon. en sån klocka skulle jag också behöva!

    SvaraRadera
  2. Japp, GPS is the shit! Så skönt att slippa mäta sina rundor hela tiden.

    SvaraRadera