fredag, februari 27, 2009

09 02 27: Grafisk design

Igår spenderade jag åtminstone sex timmar av min vakna tid till att göra inlämningsuppgift 3 i grafisk design som jag läser på distans. Det är kul, men mycket att göra. Denna gången skulle vi göra en tidning, ett bokomslag och en hemsida till tidningen. Samma bild skulle användas men boken skulle vara till en annan målgrupp än tidningen och hemsidan. Min kära Pete the panda fick agera modell. Nedan så ser ni små tumnaglar av dessa tre.
Idag har jag tänkt göra klart projekt som blivit halvfärdiga. Jag har redan virkat några mormorsrutor och har nu bara 197 rutor kvar. Eh. Jag vill köpa mer ullgarn, leta efter broderigarn här hemma och brodera fint till en väldigt speciell sak. Om jag hinner vill jag plantera om växterna här hemma också. Och kanske köpa stora kuddar och tyg till fodral. Vi får väl se vad jag hinner med.

Och ja, jag har fortfarande ont i halsen och det skär när jag hostar. Jag löser det genom att dricka avkok på ingefära och citron.

4 kommentarer:

 1. Vad fint du har gjort! Tidningen är ju riktigt bra ide. Bra rubriker o så. Och namnet framförallt!

  Se nu till att vila upp dig ordentligt, för du har hela livet på dig att springa, glöm inte det.

  Kramis

  SvaraRadera
 2. ja riktigt fint!
  varifrån läser du kursen?

  SvaraRadera
 3. Tack till er båda!
  Och lejnox, kursen läser jag från Högskolan i Kristiansstad. Ska läsa grafisk design 2 där också efter 1:an. Mycket att göra men man lär sig endel!

  SvaraRadera
 4. Ser ut att ha blivit hur snyggt som helst!

  SvaraRadera