fredag, oktober 09, 2009

09 10 09: Att inte kunna släppa taget


Jag hade tänkt att dagen skulle vara precis lika bra som i onsdags, men nej. Det började med att jag inte hittade ett papper som måste med när jag ska ansöka om min examen (hade tänkt skicka in det idag) och slutade med att jag har rensat alla papper och lådor som finns på dessa 77 kvadraterna. Samtidigt letade jag efter alla mina betyg som jag självklart lagt på något säkert ställe. Jag hittade dom nu för fem minuter sedan. Äntligen. Dock har jag inte hittat det första pappret jag var efter, så jag har beställt ett nytt.

Men nu känner jag mig klar så jag ska äta alldeles för sen lunch(!) och sedan gå ner på stan och fixa med en grej (som jag skulle gjort i förmiddags). Jag som hade tänkt jogga långpass.

Måste jag bli så manisk ibland?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar