fredag, oktober 30, 2009

09 10 30: I love FFFFOUND

ffffound.com

Ledig i sju hela dagar denna veckan. Så underbart. Jag kan väl inte skryta med att jag har fått speciellt mycket gjort, men ibland är det skönt att kunna ta det lugnt. Nästa vecka firar jag med att istället jobba sju dagar. Veckan efter det blir det till att lära sig ett nytt jobb. Och det har jag ju absolut inget emot.

Skrev på min twitter innan idag om Kan inte bestämma mig om jag ska diska, jogga, äta, fixa ELLER äta, diska, fixa, jogga. Hur blev det då? Jo, virka, promenad med Helena, jogga och äta. Inget som planerat som vanligt alltså. Så nu ska jag inleda fredagskvällen med att diska och fixa. Och så skickar jag Marcus till systemet eftersom det är stängd imorgon.

Ha en fin helg då.

1 kommentar:

  1. älskar också ffffound! men det är nästan jobbigt att de uppdaterar så ofta för har man missat en dag så innebär det ungefär 30 nya inlägg... :)

    SvaraRadera