måndag, oktober 19, 2009

09 10 19: Kreativa presenter

Äntligen klara och fotade! Jag älskar att ge bort presenter. Här är då dom senaste:

En bil till min systerson, och gudson, Elis.En häst till min systerdotter Siri, som fick namnet... Siri.En jordgubbsprincesstårta till Camilla.


En blåbärsprincesstårta till min kära pappa.


Fler bilder kommer på isthisdesire.com så småningom. Nu har jag bråttom iväg.

Och om det är någon som är intresserad så funderar jag på att lägga ut mönster till princesstårtorna då jag gjort det själv. Är det någon som skulle vilja ha det? Mönster på bilen och hästen kommer från Delicious Crochet.

5 kommentarer:

 1. hej!

  jag är lite intresserad av mönster men eftersom tiden är knapp är jag mer intresserad av följande: kan du tänka dig att virka något roligt (likt ovanstående) mot ersättning?

  SvaraRadera
 2. Inte helt omöjligt, vad hade du tänkt dig?

  SvaraRadera
 3. något färgglatt som passar en liten kille. blev galet imponerad av bläckfisken du gjort, men bilen är precis lika fin. det beror lite på vad du vill ha i ersättning. självklart ska du ju få lön för mödan men jag är fattig student så "beställningen" kommer lite att bero på det. förstår att det kanske är lite svårt att sätta ett pris (i alla fall hatar jag att sätta pris på saker) men, vi får försöka lösa det om du nu kan tänka dig att virka någon liten mojäng.

  SvaraRadera
 4. Kan absolut tänka mig att virka något! Men har inte gjort någon bläckfisk, menar du hästen här ovanför haha?
  Maila om du har något förslag till thisisdesire(a)hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Oj så roligt att ha hittat till din blogg!
  Du är superduktig, älskar hästen! :)

  SvaraRadera