fredag, oktober 23, 2009

09 10 23: Turen vänder

Det har hänt en del saker sen sist. Jag fick inte butikschefsjobbet, vilket jag är glad för. Jag har ansökt till mitt drömjobb, där mitt CV och personliga brev var den bästa ansökan min pappa sett, och han har sett många sådana. Om jag inte kommer på intervju vet jag i alla fall att jag har gjort så mycket jag kan. Och så har jag fått ett nytt jobb! Jag vet inte så mycket än eftersom introduktionen är nästa vecka. Jobbet är i alla fall som säljare på en av mina favoritbutiker, och det känns så bra att kunna jobba för en butik som man verkligen tycker om och vet hur dom arbetar. På mitt nuvarande jobb har vi från och med i måndags börjat med nya kläder, dom är väl rättså fina men byxorna är stora och små på samma gång och skjortan är stel och hög i nacken.

För tillfället sitter jag hemma och virkar, dricker en drink och väntar på att idol ska ta slut, då går jag till Helena.

Tillslut, eftersom jag gått tillbaks till min gamla rosa mobil, används mobilkameran inte lika flitigt, men här är några gångna månader i den linsen i alla fall (nyast överst):


En ny jobboutfit. Min scarf får bli till en rosett.


Såhär såg det ut för några dagar sedan på en parkering jag alltid går till och från jobbet. En av tre utbrända bilar. Lite obehagligt sådär.


På samma parkering som ovanför, men här är jag i mössa och solglasögon.


Två av mina absolut favoritpersoner här i världen, pappa och mamma! Jag bjuder på falafel på Jalla jalla här i Malmö.


Är i Örebro hos Madde och dricker Mojitos på deras mynta från trädgården.


En av de sista stranddagarna.

2 kommentarer:

  1. var har du fått jobb?? grattis iallafall :)
    och så är jag verkligen nyfiken på vad det är för drömjobb du ansökt till!!!
    puss!

    SvaraRadera