tisdag, november 03, 2009

09 11 03: Förvaring för skit

Igår handlade vi mat för över 1000 kronor så nu är skåpen så fulla att inte ens husman-knäckebröden får plats. Marcus säger att det är för att jag har hundra olika påsar med gröna linser. Inte kan väl jag hjälpa att gröna linser är så gott. I alla fall, denna veckan är det ju jobbveckan. Nästa vecka ska jag ju lära mig ett nytt jobb.

På högsta volym just nu: Dashboard Confessional - The Places You Have Come to Fear the Most, en av kanske världens bästa skivor. Nu måste jag verkligen ta tag i vårt tredje rum som ser ut som hejkomochhjälp. För i torsdags var vi på IKEA och jag köpte två nya (båda vita) möbler som jag kan ha alla tyger och skit i som för tillfället befinner sig i kartonger som bara går sönder. Så, på återseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar