måndag, november 09, 2009

09 11 09: Detdär med regn

Jag älskar att jogga i regn. Däremot hatar jag att cykla i regn. Idag har jag cyklat hemifrån till Svågertorp, till Möllan, till Jägerso, till Möllan, till Centrum, och hem igen. Allt i ihållande regn. Nu är jag blöt, kall och trött. Men funderar ändå på om jag ska ut och jogga i regnet för att bli positiv igen.

Och så fick jag med mig många väldigt fina saker hem, så jag är faktiskt nöjd ändå. Men väldigt glad över att vara hemma igen.

2 kommentarer:

  1. ah fuck sophia! döskalleringen. samlar på döskalleringar. haha. varfan fick du tag i den fina du har i din journal?! ÄLSKAR DEN!

    SvaraRadera
  2. Javisst är den fin? Hittade äntligen en döskallering som INTE var i storlek XL. Den finns/fanns på Glitter för några veckor sedan, så kika där. Under en hundring vill jag minnas.

    SvaraRadera