fredag, november 06, 2009

09 11 06: November förra året
Det är alltid lika trevligt att kunna gå tillbaks till föregående år och se vad man gjorde samma dag. Dock är ju inte dessa bilder från just den sjätte men i alla fall november. Denna hösten kommer nog sluta som den höst jag tog minst foton. Det känns lite tråkigt. Ute är det alltid så mörkt och grått så bilderna blir gryniga av för högt iso eller så kanske det bara är brist på motivation.

Kom hem från jobbet och så väntade en överraskning i soffan, aaah. Detta tog jag visst en bild på så den som väntar kommer få se. Vilken tur att jag själv köpt en överraskning till mannen. Nu är det bara två dagar kvar och sen hoppas jag aldrig jobba så mycket på detdär stället igen. Jag är så trött på skrikande ungar och deras föräldrar som inte kan uppfostra sina otacksamma ungar. Så ofta som jag får dra något godis från en skrikande unge för att kunna scanna varan. Blir så arg. Men jag ler såklart men i huvet rör sig inte så rara tankar kan ni tro. Om jag hade blivit kvar där hade jag blivit lika bitter som dom som är fast.

Vet ni att jag seriöst ser fram emot Idol ikväll? Haha, det är ju sjukt. Men tänkt att sitta där, nyjoggad, nyduschad och med en nyblandad drink, skratta och skämmas åt dessa fredagsnöjen. Marcus brukar låtsas som att han inte alls är intresserad men sitter lika klistrad som jag (förlåt älskling).

Nej. Om man skulle klä på sig mörkerlöpningskläderna. Snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar