onsdag, november 11, 2009

09 11 11: För trött för annat

Första dagen på nya jobbet var ju väldigt kul men nu är jag förbannat trött. Inte gjorde det bättre att tåget från Lund stannade efter tre minuter då tåget före visst kört på någon som hoppat. Inte så kul, varken för stackarn som hoppat eller oss med värkande fötter efter nio timmar i högklackat. Kom väl hem för 45 minuter sedan och orkar inte skriva något speciellt. (Ja, vi fick vända tillbaka till Lund och vänta på bussar i minst 30 minuter som tog oss till Malmö.)

Så, istället tycker jag att ni går in här och läser om Size zero just keeps getting smaller och/eller här och läser om den kollektiva tröttheten som råder just nu. Dom skriver om så mycket bättre saker än jag.

Jag ska vara tillbaka i Lund klockan tio imorgon, så. Godnatt vänner.

2 kommentarer:

  1. Vad jobbar du med i Lund Sophia? Du får gärna kika in hos mig på en fika eller nåt efter jobb om du vill? :) Skulle vara så roligt att se dig.

    SvaraRadera
  2. Jag är på H&M! Är dock överallt, alltså Malmö, Lund, Trelleborg, Burlöv och Lödde, som extrapersonal. Vart är det du håller hus? Vid LTH?

    SvaraRadera