onsdag, november 18, 2009

09 11 18: Work in progress: En till katt

Det har blivit lite dåligt med foton på de nya amigurumis jag gör. Men det är ju så mycket roligare att börja på en ny istället för att fotografera dom klara. Jag lovar att jag ska skärpa mig. Tyvärr är det ju så fruktansvärt mörkt ute hela tiden så bilderna blir ju aldrig bra. Här är i alla fall den herren (eller damen?) jag håller på med nu. Hen är gjord ungefär som Taurus Kitten men är hälften så liten och så har jag ändrat baktassarna.

Ett färdigvirkat, men ostoppat ben.


Ett tag senare såg katten istället ut såhär. Med ostoppad kropp.

Nu sitter den här bredvid mig med fyllning i kroppen och väntar på en svans och öron. Har dock inte bestämt hur öronen ska se ut, så jag får väl sätta igång nu då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar