måndag, april 04, 2011

Fem veckor.

Idag fyller Ines fem veckor! Hemskt vad tiden går fort. Så här ser lilla skruttan ut idag liggandes i sin nya babysitter jag köpte igår.

Bilden där det ser ut som hon skrattar är mer början på ett skrik haha. Men för någon dag sen tyckte jag faktiskt att hon log åt mig två gånger. Inte helt säker dock. Byxorna är från H&M och likaså bodyn. Bodyn är dock inköpt på Myrorna. Dreglisen kommer från pippi (Babyland).

Just nu sitter Ines i min bärsjal eftersom jag springer upp och ner till tvättstugan. Det är första gången vi använder sjalen och Ines somnade direkt så hon verkar ju gilla den!
---

2 kommentarer:

  1. Åh vad hon är söt!!! Längtar så tills vi kan träffas!!

    SvaraRadera
  2. Hon är ju så söt och nu ser hon inte så liten ut längre! Ser rätt busig och nyfiken ut! Kram Marie

    SvaraRadera