måndag, april 18, 2011

Vi har flyttat igen.Ja. Igår kväll flyttade vi ut i vardagsrummet. Igen. Men det ska väl vara för sista gången på väldigt länge. Fuktskadan är ju åtgärdad men vi har inte fått målat inne i sovrummet än. Och imorse var det dags. Halv åtta (denna okristliga tid!) ringde målarna på och började böka i sovrummet. Det är ju väldigt skönt att äntligen få det gjort men jag hatar känslan av att inte kunna vara mig själv i mitt eget hem.

I alla fall så har dom lämnat lägenheten för att låta spacklingen torka men kommer väl tillbaka senare. Och i och med att dom fått egen nyckel vågar jag knappt lägga mig och vila för jag är rädd att dom ska komma in. Jaja. Förhoppningsvis ska det inte ta många dagar.

Påskhelgen kommer spenderas i Falkenberg med familjen! Ska bli så skönt. Ines har i och för sig varit snäll och sovit bra de senaste nätterna men man vet aldrig. Det är lite frustrerande att aldrig kunna lägga ner henne så man kan göra något själv medan hon sover. Vilket hon gör ganska mycket. Men förra veckan vaknade hon så fort man la ner henne i sittern eller sängen. Och började skrika. Men när man tog upp henne blev hon oftast lugn. Undrar om det var en utvecklingsfas hon gick igenom? Så om hon visar sig vara i stort behov av närhet under påsken så finns det ju lite fler famnar att vandra runt i så jag kan få vara själv en liten stund. Men det bästa ska såklart bli att få träffa hela familjen! Dom skulle ju bo närmare alltså.

Nu blev visst en liten tjej klarvaken här.

Ps. Fotona är från Håkans födelsedag. Alltså den sjunde april.
---

3 kommentarer:

 1. skulle inte en bärsele kunna hjälpa?
  jag tänker att jag inte kommer klara mig utan det, så min bebis måste gilla det, haha!

  SvaraRadera
 2. Har faktiskt både en bärsele och en bärsjal. Men bärselen är hon för liten för än men nötskalen funkar. Dock är jag själv inte jätteförtjust i den. Blir så varmt och jag är rädd att hon ska trilla ut :) Men den funkar när jag ska tvätta och springa i trapporna med henne.

  SvaraRadera
 3. Det är till då jag också tänker mig att det är bra, när man ska till tvättstugan och släppa ut hunden för att kissa osv.

  SvaraRadera