fredag, augusti 19, 2011

Innergårdsfest.

I förmiddags var jag (och Ines) iväg på lägenhetsvisning(!) igen. Dock inte för vår del den här gången utan för att kolla in en MKB-lägenhet som Helena och Jonathan fått visning till. Dom är ju i Japan alldeles för länge så jag tog på mig ansvaret att kolla upp om den var något att ha. Om dom får den hade det bästa varit att den ligger jättenära vår nya lägenhet. Så vi får se hur det går för dom, fin var den i alla fall.

När vi ändå var så pass nära jobbet gick vi dit en sväng och hälsade på alla arbetskamrater (och pappa såklart). Handlade lite småsaker också. Sen fick vi gå hem för det blev nog lite väl mycket nya intryck för lilltjejen som blev ledsen efter ett tag och ville absolut inte ligga i vagnen. Tillslut fick jag henne till att somna men när vi kom hem var hon nästintill otröstlig. Efter lite mat och gos ligger hon nu bredvid mig i soffan och tjatar på som vanligt. Det är klart det inte är lätt att vara så liten när alla vill hälsa på en, och krama och titta. Men vi tyckte det var roligt i alla fall :)

Men det var ju inte det jag skulle skriva om egentligen. Igår kväll (natt?) är det någon som har FEST på innergården mittemot vår. På en torsdag! Får man ha det? Jag kunde såklart inte sova i detta oljud som höll på i alla fall till klockan tolv! Jag hade haft mer överseende om det var på helgen men nej, en vanlig himla torsdag. Inte gör det bättre att det liksom ekar mellan husen här heller. Vi bor ändå på högsta våningen, hur låter det då inte hos dom som bor längre ner? Ines låg och vred och vände på sig också och man vill ju inte väcka bebisen när den sover. Undrar om det jag som blivit gammal och tråkig eller om andra stör sig också?

Nu måste jag få i mig lite mat. Linssoppa it is.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar