måndag, augusti 22, 2011

Rensning.

Igår påbörjade vi operation rensning av vinden. Herregud så mycket skit man samlar på sig! När jag var liten kunde jag inte slänga minsta lilla papper, för jag tyckte synd om pappret i fråga. Sådan är jag som tur var inte längre. Hittills har vi två fulla flyttkartonger, fyra fulla bananlådor och lite andra saker som ska skänkas. Allt från kläder, skor, väskor till inredning och porslin kommer hamna på Erikshjälpen. Även skor som aldrig är använda för att dom är för små (köpta för små!) har jag tagit bort och ska se om man kan sälja för en liten peng på Tradera. Annars blir det Erikshjälpen för dom med. Måste bara fixa batteri till min hushållsvåg först för att väga frakten. Som mamma hade varit stolt nu alltså hehe.

Vi packade även om lådorna med det vi ska spara så nu ser vinden ut som en dröm! Vi har lite kvar men det mesta fick vi gjort igår. Så himla skönt det är att göra sig av med saker som inte används! Ines var exemplarbebisen och sov ett långt pass på eftermiddagen så vi kunde fixa i lugn och ro. Hon verkar sova bättre när det är ljud utanför sovrummet, oftast sover hon inte mer än max 45 minuter, så det var bra!

Nu har hon precis vaknat efter sin förmiddagsnap. Lilla damen börjar blir morgonpigg, förut fick vi alltid väcka henne när det var dags för frukost, idag vaknade hon klockan sex... Inte så kul tyckte jag. Hon fick i alla fall lite mat då och så tänkte jag att hon skulle somna om. Men icke. Hon låg mellan oss och sprattlade ett tag och sen gick Håkan upp med henne. Men det är väl bara att vänja sig. Vi har ju inte riktigt lärt oss att lägga oss i tid, och igår var vi så uppe i rensningen att vi inte kom i säng förrän efter tolv. Det är ju så svårt att sluta när man väl kommit igång!
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar