tisdag, augusti 30, 2011

Tisdag (och lite måndag).

Idag har Håkan haft en ledig dag så vi har myst hela familjen. Jag fick sovmorgon som vanligt när Håkan är ledig/börjar sent. Sen har vi hängt lite på stan och gjort ungefär ingenting.

På eftermiddagen kom Håkans pappa på besök.

Ines och farfar pratar.


Kaffe. Världens sötaste unge efter bad i vasken (som hon snart inte får plats i längre).


Ines sitter i mitt knä. Älskar den där tofsen mitt på huvet!

Och så från igår. Ines tar en tupplur. Tänk att hon nu är så stor att storlek 62 passar.


Och vet ni vad? Ikväll kom Helena och Jonathan hem från Japan! Så snart ska jag iväg och träffa dom och dricka en öl. Det blir dock en tidig kväll för min del, imorgon ska vi till barnsjukhuset och göra ultraljud på Ines hjärta. Håll tummarna för att allt fortfarande ser lika fint ut som innan!
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar