lördag, mars 03, 2012

BVC 12 månader

Vikt: 8340 gram
Längd: 70 cm
Huvudmått: 45 cm


Följer alltså sina kurvor jättefint, har till och med ökat på viktkurvan trots magsjuka för en månad sen.

Om en månad ska vi tillbaks igen, för att se om Ines lärt sig att sätta/ställa sig upp själv. Annars skulle läkaren titta på henne. Förstår inte riktigt varför det skulle behövas just nu, Ines har ju varit med om väldigt mycket mer än en vanlig bebis och borde också därför få lite extra tid på sig. Det sa visserligen sköterskan med. Men det skadar väl inte att kolla i alla fall. Vi ser att det hänt massor med motoriken de sista veckorna, för ett par veckor sen vägrade hon gå när vi höll i händerna, så vi känner ju att resten kommer när hon är redo själv.

Vaccination stod också på schemat och Ines var så ledsen! Lite varm framåt kvällen och igår, men inte så farligt. Glad har hon varit i alla fall, om än lite gnällig.

Det var meningen att det skulle vara föräldrargrupp efter BVC men vi var bara två som kom, så vi gick in till öppna förskolan istället och var med på sångstund. Ines skumpade iväg från oss hela tiden hehe.
---

2 kommentarer:

  1. Oliver åkte oxå på rumpan i en hiskelig fart! Han gick inte förrän han va 15 månader så jag tycker det låter onödigt med koll om en månad.Tala om att stressa föräldrarna! Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Tack kära moster :) Det anses ju normalt att inte gå fram till 18 månader så vi förstår inte heller riktigt stressen.

    SvaraRadera