onsdag, mars 07, 2012

next

Jag har ett tag varit ute efter långärmade t-shirts till Ines men har inte hittat några jag vill ha. PO.P har ju jättefina men jag ville ha billigare eftersom det går åt en del tröjor här hemma nu när Ines tycker att hon minsann också ska få hålla en sked vid måltiderna. Det blir rätt kladdigt då, trots en "heltäckande" haklapp.

Igår när vi var ute på en promenad hamnade vi på köpcentrat Entré och gick in i en butik där, som jag aldrig varit i förut. Visste inte ens att dom hade barnkläder. Men där inne fanns hur mycket fint som helst! Massor fina sommarklänningar, byxor och tröjor. Klänningarna får dock vänta någon månad till men däremot hittade jag jättefina tröjor till Ines i 3-pack. Vi köpte två stycken, ett pack mönstrade och ett pack enfärgade.

Ines ingvigde en av de mönstrade idag (som i och för sig kladdades ner vid lunch så det blev den blommiga senare, med ett par andra byxor. För i det området skedde en annan olycka...).


"DÄ!"


Tiger, bästa kompisen.


Även nappen får man ha under dagen när man är förkyld.
De två andra, randigt och blommigt.


3-packet med enfärgade.


Söta detaljer på alla tröjor.

Det enda negativa med tröjorna är att dom är lite djupa i halsen då det inte finns någon knäppning, men det gör inte så mycket. Angående storlek så har Ines storlek 6-9 månader (vilket motsvarar 8-9,5 kg, hur stora bebisar har dom i UK egentligen?) på dom mönstrade och storlek 9-12 månader på dom enfärgade (motsvarar 9,5-11 kg). Så förhoppningsvis funkar dom enfärgade till sommarn också, möjligtvis även dom mönstrade.

Så det var dagens tips för er som har barn. Affären next. Finns för nyfödda upp till flera år gamla barn. Och även vi vuxna såklart, men det glömde jag ju kolla på.
---

1 kommentar:

  1. men du!! hur mycket fint som helst ju! Tyvärr finns inte butiken i Göteborg men såg precis att man kan få kläderna i svenska kronor och att de skickar till Sverige. Livsfarligt! :)

    SvaraRadera