lördag, mars 24, 2012

Pussel och böcker

Ines har dom senaste veckorna velat blir buren mer än vanligt. Likaså när hon är på golvet kryper hon fram och ska komma upp. Men när hon väl är uppe håller hon på och krånglar och vill ner igen. När man satt ner henne vill hon upp. Och så vill hon ner. Och så vill hon upp igen.

Tur är väl då att Ines fick ärva lite pussel och böcker från Siri och Elis. Då är det ganska kul att leka på golvet igen. Om mamma eller pappa leker med såklart.

Nej nu vill jag till dig mamma!


Äh, jag skojar bara. Vill leka själv.


Nä jag ångrade mig. Nu vill jag upp!


Tittut!
Leka med pussel är kul.Hoppar över till böckerna. Och så sitter hon framför bokhyllan och säger "DÄÄÄ!" och pekar (= ta ner en ny bok till mig).


Plocka ur plocka i.


Jaha vad hände nu då?


Tränar på att ställa sig upp. Lite svårt när fötterna är framför rumpan dock.
---

1 kommentar: